Kasap Köfte

Kasap Köfte Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo kıyma
  • 1 su bardağı galeta unu
  • 2 adet kuru soğan
  • 1 çay bardağı su
  • 2 tatlı kaşığı tuz
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Toz biber
  • 1 çay kaşığı karbonat

Kasap Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuru soğanları rondodan geçirelim.
  2. Bütün materyalleri bir kaba alıp düzgünce yoğuralım.
  3. Ceviz büyüklüğünde modüller alıp elimizde yuvarlayıp yassılaştıralım.
  4. Tepsiye dizip dolapta 2 saat kadar bekletelim.
  5. Daha sonra ister ızgara ,veya ızgara tavada yada çok az yağda kızartalım.

Kasap Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kayısı Konsantre
Pratik İrmikli Unlu Helva (Şerbetsiz)
Limonlu Tiramisu (Yazın Favori Tatlısı Fresh Ve Pratik) (Videolu)
Un Kurabiyesi
Lavaş
Fırında Kuzu Kaburga
Hdabla | © 2025 |