Mini Pastalar
Mini Pastalar Tanımı İçin Malzemeler
- 6 adet yumurta
- 200ml bardakla 1 su bardağı şeker
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 1 buçuk bardak un
Kreması için;
- 1 pk pastacı kreması
Mini Pastalar Tanımı Nasıl Yapılır?
- Önce yumurta ve şekeri çırpıyoruz tamamən beyazlayana kadar.
- Sora içine vanilya ve kabartma tozunu ekleyin.
- Sora unuda ekleyin altdan üste yanlışsız karıştırı ve tepsiye ekleyin.
- 180 derecede pişirin.
- Pişen keki bardakla kesin ve kenarlarından çıkan kekleri kırıntı haline getirin.
- Krema olarak her hangi krema ola bilir ben pastacı kreması kullandım.
- Aralarına krema sürüp beyaz çikolata ekleyin, isterseniz mevsim meyvelerinden de koyabilirsiniz ve öbür kekle kapatın.
- Her tarafına krema sürüp kırıntıya bulayın.
- Üzerini istediğiniz üzere süsleyebilirsiniz.
- Dolabta en az yarım saat kaldıktan sora serviz edebilirsiniz.
Mini Pastalar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












