Yağ Yaktıran Sebze Çorbası
Yağ Yaktıran Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 4 yemek kaşığı turuncu mercimek
- 1 adet küçük kabak
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı zerdeçal
- Karabiber
- Tuz
- 2,5 su bardağı su
Üzerine;
- Limon
Yağ Yaktıran Zerzevat Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Zeytinyağında küp küp doğranmış kabakları kavurun.
- Üzerine yıkadığımız mercimeği ekleyelim ve yeterlice kavuralım.
- Baharat ve tuzunu ekleyelim.
- Üzerine suyu ekleyip, pişirelim.
- Pişen çorbayı servis edelim, üzerine limon sıkıp afiyetle yiyelim.
Yağ Yaktıran Zerzevat Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








