Yağ Yaktıran Sebze Çorbası

Yağ Yaktıran Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 yemek kaşığı turuncu mercimek
  • 1 adet küçük kabak
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • Karabiber
  • Tuz
  • 2,5 su bardağı su

Üzerine;

  • Limon

Yağ Yaktıran Zerzevat Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Zeytinyağında küp küp doğranmış kabakları kavurun.
  2. Üzerine yıkadığımız mercimeği ekleyelim ve yeterlice kavuralım.
  3. Baharat ve tuzunu ekleyelim.
  4. Üzerine suyu ekleyip, pişirelim.
  5. Pişen çorbayı servis edelim, üzerine limon sıkıp afiyetle yiyelim.

Yağ Yaktıran Zerzevat Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Acı Biber Reçeli
Tam Buğday Unlu Pamuk Sandviç Ekmeği
Güveçte Fırın Helva (Videolu)
Tam Kıvamlı Muhallebi Tarifi
Zencefilli Grip Çayı İle Sağlığınızı Değiştirin! (Videolu)
Yumurtalı Ispanak Kökü Kavurması (Mutlaka Denemelisiniz)
Hdabla | © 2025 |