Kızılcık Şerbeti

Kızılcık Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo kızılcık meyvesi
  • 2 litre su
  • 2,5 su bardağı toz şeker
  • 1 adet çubuk tarçın
  • 3-4 adet karanfil

Kızılcık Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye yıkadığımız kızılcıkları alalım.
  2. Şeker, karanfil, tarçın ve suyu da tencereye alıp, kızılcıklar yumuşayıp rengini salana kadar kaynatalım. Ocaktan alıp soğumaya bırakalım.
  3. Soğuyan şerbeti uygun bir kaba süzelim.
  4. Dolapta birkaç saat bekletip, servis edebilirsiniz.

Kızılcık Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bonibonlu Çikolatalı İrmikli Tatlı
Mayonez Yapımı
Bisküvili Pasta
Porsiyonluk Çilekli Cici Pasta
Cookie (Çikolata Parçalı Kurabiye)
Kapya Biber Çorbası ( 8 + Ay)
Hdabla | © 2025 |