Ekmek Islaması Tarifi

Ekmek Islaması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 bütün ekmek ( boyatlamış yahut boyatlamaya başlamış)
  • 3,5 su bardağı su kaynamış
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 3 orta uzunluk soğan
  • 1,5 yemek kaşığı salça
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • Çok az kekik
  • 1 çay kaşığı toz pulbiber
  • 10 yemek kaşığı yağ

Ekmek Islaması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak ekmekleri dilimleyin ve 7 -8 saat müddette kurutun.
  2. Sonra su kaynatın, üstüne tuzu ekleyin borcama ekmekleri dizin.
  3. Sonra soğanları soyun dik dik doğrayın ,sonra tavaya yağı alın, üstüne soğanları atın, biraz kavurun.
  4. Salçayı ekleyin, baharatları ekleyin ve biraz daha kavurun.
  5. Sonra ekmekleri ıslayın ve üzerine soğanları dökün ve yayın afiyet olsun 😊😊😊😊.

Ekmek Islaması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mantarlı Bulgur Pilavı
Biber Salçası
Şekersiz Pankek
Mor Rüya (Lahana Salatası)
Büyük Küçük Herkesin Seveceĝi Cupcake Tarifim
Nohut Atıştırmalığı
Hdabla | © 2025 |