Fırında Patatesli Kaşık Dökmesi

Fırında Patatesli Kaşık Dökmesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet patates
  • 3 adet yumurta
  • Yarım su bardağı kaşar rendesi
  • Yeteri kadar sucuk
  • 1 adet biber
  • 1 su bardağı un
  • 1 çay kaşığı tuz

Fırında Patatesli Kaşık Dökmesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesi ve kaşarı rendeliyoruz derin bir kabın içerisine alıyoruz.
  2. Yumurtayı ekliyoruz.
  3. Küçük küçük doğranmış sucuk, biberi ek ediyoruz.
  4. Un ve tuzu da ekledikten sonra güzelce karıştırıyoruz.
  5. Kaşık yardımıyla yağlı kâğıt serili fırın tepsisine harçtan ekliyoruz.
  6. Üzerinden hafif bastırıyoruz.
  7. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında hafif kızarana kadar pişiriyoruz.
  8. Fırından çıkardıktan sonra sıcak sıcak servis edebilirsiniz. Deneyen herkese şimdiden afiyet olsun.

Fırında Patatesli Kaşık Dökmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Susamlı Çıtır Rulo
Hatay Usulü Fellah Köftesi
Efsane Gözleme (Kahvaltı İçin Vazgeçilmez)
Bellavista
Körili Spaketli
Çatlak Kurabiye ( Brownie Tadında Enfes Bir Lezzet )
Hdabla | © 2025 |