Fırında Patatesli Kaşık Dökmesi
Fırında Patatesli Kaşık Dökmesi Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet patates
- 3 adet yumurta
- Yarım su bardağı kaşar rendesi
- Yeteri kadar sucuk
- 1 adet biber
- 1 su bardağı un
- 1 çay kaşığı tuz
Fırında Patatesli Kaşık Dökmesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Patatesi ve kaşarı rendeliyoruz derin bir kabın içerisine alıyoruz.
- Yumurtayı ekliyoruz.
- Küçük küçük doğranmış sucuk, biberi ek ediyoruz.
- Un ve tuzu da ekledikten sonra güzelce karıştırıyoruz.
- Kaşık yardımıyla yağlı kâğıt serili fırın tepsisine harçtan ekliyoruz.
- Üzerinden hafif bastırıyoruz.
- Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında hafif kızarana kadar pişiriyoruz.
- Fırından çıkardıktan sonra sıcak sıcak servis edebilirsiniz. Deneyen herkese şimdiden afiyet olsun.
Fırında Patatesli Kaşık Dökmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













