Şinitzel

Şinitzel Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet tavuk göğsü
  • Kekik
  • Tuz
  • Köri
  • Kırmızı toz biber
  • Karabiber

Bulamak için ;

  • Galeta unu
  • Un
  • Yumurta

Sos için ;

  • 1 şişe maden suyu
  • 1 çay bardağı süt

Şinitzel Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk göğsü yanlamasına kesilir ince halde. Sos için bir kapta madensuyunu, sütü baharatlarıı karıştırıyoruz.
  2. İçine tavukları koyup 1 2 saat bekletiyoruz. Galeta unu bir tabağa, unu farklı bir tabağa ve yumurtayı çırpıp başka bir tabağa koyuyoruz.
  3. Tavukları evvel una sonra yumurtaya en son galetaya batırıp hazırlıyoruz.
  4. Bir tavaya yag koyup hafif kızdırıyoruz ve tavukları dizip artlı önlü kızartıyoruz ve servise hazır. Afiyet olsun 🤗.

Şinitzel Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çay Saati Menüsü 4
Muzlu Pancarı Smoothie (Ara Öğün Veya Kahvaltı)
Fit Yulaf Bazlama
Fırında Etli Nohut Yemeği
Pratik Köz Biberli Sos (Videolu)
Sebzeli Beşamelli Tavuk Sarma
Hdabla | © 2025 |