Fırında Piliç Çıtır Pirzola

Fırında Piliç Çıtır Pirzola Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg piliç çıtır pirzola

Sosu için;

  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1’5 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı köri
  • 1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ

Fırında Piliç Çıtır Pirzola Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Piliç çıtır pirzolayı yıkıyoruz.
  2. Yemeği yapacağımız tepsiye diziyoruz.
  3. Üzerine yoğurt, sıvı yağ ,tuz ve baharatları ekleyerek sosa buluyoruz. ( dilerseniz sosu karıştırıp üzerinede dökebilirsiniz)
  4. 250 derece fırında 45 dk pişiriyoruz. Servis tabağına alıyoruz. Afiyetler olsun👌🤗.

Fırında Piliç Çıtır Pirzola Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yumuşacık Poğaça
Dereotlu Poğaça (Margarinsiz)
Karaköy Poğaçası
Zeytinyağlı Enginar
Patates Cipsi
Rulo Buzluk Böreği
Hdabla | © 2025 |