Rafine Şekersiz Kayısı Reçeli

Rafine Şekersiz Kayısı Reçeli Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg kayısı
  • Yarım çay bardağı elma suyu konsantresi

Rafine Şekersiz Kayısı Reçeli Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kayısıların çekirdeklerini ayırıp birkaç modüle bölüyoruz.
  2. Tencereye alıyoruz ve üzerine elma suyu konsantresi ekliyoruz.
  3. Ocakta kısık ateşte denetimli pişiriyoruz.
  4. Reçel kıvamına geldiğinde altını kapatıyoruz.
  5. Soğuyunca dolaba kaldırıyoruz. Birkaç hafta içerisinde tüketiyoruz.

Rafine Şekersiz Kayısı Reçeli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Somon
Yaban Mersinli Limonlu Kek
Taze Fasulye Tavası
Kakaolu Tarçınlı Kek
Karnıyarık
Trileçe
Hdabla | © 2025 |