Güveçte Etli Kuru Fasulye

Güveçte Etli Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı kuru fasulye
  • 400 gram kuşbaşı et
  • 1 tane orta uzunluk kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı domates salçası (tepeleme)
  • 1 yemek kaşığı biber salçası (tepeleme)
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 2 yemek kaşığı tereyağı

Güveçte Etli Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuru fasulyeyi yıkayıp geceden suda bekletelim.
  2. Tereyağını tencerede eritelim.
  3. Kuru soğanı ekleyip yavaş yavaş kavuralım.
  4. Kuru soğan pembeleştiğinde eti koyalım, çok güzel kavuralım. Ocak yüksek ateşte olmayacak.
  5. Eti yarı pişmiş hale getirelim.
  6. Daha sonra salçaları ek edelim. Salçayı da ağır ağır kavuralım.
  7. Salçaları kavurduktan sonra karabiber döküp karıştıralım.
  8. Tencereye kuru fasulyeleri ekleyip kısık ateşte 2-3 dakika kavuralım.
  9. Daha sonra yemeğin üzerini bir parmak aşacak kadar sıcak su ek edip karıştıralım.
  10. Tuzu ekleyip tencerenin kapağını kapatalım. Fasulyeyi kısık ateşte pişirelim.

Güveçte Etli Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sucuklu Kuru Fasulye
Köfte (Buzluk İçin)
Borcam Kebabı
Mayalı Pizza Çörekler
Havuç Taratoru Böyle Deneyin (Videolu)
Puf Poğaça
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet