Çok Lezzetli Limonata Tarifi

Çok Lezzetli Limonata Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet limon
  • 2 adet portakal
  • 1 su bardağından 1 parmak az toz şeker
  • 2 çay kaşığı bal (isteğe bağlı)
  • 1 litresi kaynar 1 litresi soğuk su ( toplam 2lt)
  • 3 tutam nane (isteğe bağlı)

Çok Lezzetli Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önceden dondurdumuz limon ve portakalları buzluktan çıkaralım.
  2. Dilimleyelim ve rondoya atalım püre kıvamına gelince karışımı büyükçe bir kaba alalım.
  3. Üstüne şekeri ilave edip kuru gereçleri 1-2 dakika karıştıralım.
  4. Üstüne 1lt kaynar su dökelim (şekerin erimesi için).
  5. Karıştıralım ve 1 litrede soğuk su ekleyelim.
  6. Süzelim, içine nane katıp servis edeli afiyet olsun.

Çok Lezzetli Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mısır Sarma
Vişneli Cheesecake
Ekşi Mayalı Siyez Ekmeği
Çikolatalı Pasta (Hazır Kekten)
Kumlu Pasta
Patlıcan Kebabı
Hdabla | © 2025 |