Krem Şokola

Krem Şokola Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 lt süt
  • 2 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 8 yemek kaşığı toz şeker
  • 80 gr bitter çikolata (sütlüde olabilir)
  • 1 paket vanilin
  • 1 tatlı kaşığı tereyağ

Krem Şokola Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Derin bir tencereye 1 lt süt ,un ,nişasta ,kakao ,tozşeker alınır çırpılır.
  2. Ocağa alınarak göz göz olana kadar çırpılarak pişirilir.
  3. Piştikten sonra üzerine tereyağ vanilin ve bitter çikolata alınarak tekrar çırpılır.
  4. Kaselere paylaştırılır.
  5. Üzeri süslenir.
  6. Dolapta bekletilerek soğuk tüketilir. Afiyetler olsun👌😋🤗.

Krem Şokola Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Düdüklü Tencerede Barbunya
Patatesli Kıymalı Rulo
7, 9, 12 Keki
Orman Meyvesi Soslu, Muhallebili Enfes Kek
Pastane Kurabiyesi
Açma (Pişir Ve Koy Buzluğa)
Hdabla | © 2025 |