İbiza Tatlısı

İbiza Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

Tabanı için:

  • 2 paket burçak bisküvi

Muhallebi için:

  • 1,5 lt süt
  • 1 su bardağı un
  • 3,5 çorba kaşığı mısır nişastası
  • 4 yemek kaşığı  kakao
  • 1 tane yumurta
  • 1 çimdik tuz
  • 1,5 bardak toz şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 kutu sıvı krema
  • 1,5 paket çikolata bitter ve sütlü karışık

Arası için;

  • 1 kutu krem şanti
  • 1 bardak süt
  • 4-5 tane muz

İbiza Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tabana burçak bisküviyi robottan geçirip yayın.
  2. Bir tencerede vanilya, çikolata ve krema hariç bütün materyalleri koyup karıştırın .
  3. Kaynayınca vanilya ekleyin 1 dk daha kaynatın.
  4. Ocaktan alıp çikolataları ekleyip karıştırın.
  5. Biraz soğuduktan sonra kremayı ekleyip çırpın .
  6. Tepsideki bisküvinin üzerine ekleyip yayı.
  7. İyice soğuyunca üzerine süt ile çırpılmış kremşantiyi ekleyip yayın .
  8. Dilimleyip muzları ekleyip dolapta bir gece dinlendirin, rulo formunda sarıp servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

İbiza Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolata Bombası Brownie
5 Çeşit Bakliyat Çorbası
Kalıpla Mantı (Mantının En Kolay Hali )
Antep Fıstıklı Çorba ( Prenses Çorba)
Şekerpare
Yaban Mersinli/Limonlu Kırıntılı Kek (Crumble Kek )
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet