Çikolataya Doyuran Suffle

Çikolataya Doyuran Suffle Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yumurta (ben 4 tane kullandım lakin yumurta tadı fazla oldu)
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2 kare çikolata (çikolatayı sevmenize bağlı)

(ben bu tanımı 4 bireye yaptınız siz kaç şahsa yapıyorsanız ölçülere ona nazaran değiştirebilirsiniz)

Çikolataya Doyuran Suffle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel yumurta ve şekeri bir kapa alıp karıştıralım( ne kadar çırpılırsa o kadar iyi) akabinde unu da ek edip karıştıralım.
  2. Hamurumuzu hazırladıktan sonra bir tencereye sıvı yağımızı ve çikolatalarımızı alıp eritelim(yanmamasına dikkat edelim).
  3. Ardından sosumuzu hazırladığımız hamura dökelim ve süratlice karıştıralım.
  4. Ardından güveçlere (ben güveç tercih ettim isterseniz ısıya güçlü öteki bir cam kullanabilirsiniz) hamurumuzu dökelim.
  5. Ardından evvelden ısıttığımız (175 derece) fırınımıza sufflelerimizi koyalım yaklaşık 12-15 dakika da pişiyor afiyet olsun.

Çikolataya Doyuran Suffle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çift Katlı Ayvalık Tost (Çıtır Çıtır Bir Lezzet)
Gelin Pastası
Süt Bombası
Enfes Menemen
Fırında Pesto Soslu Somon Ve Kuşkonmazlı Şık Tabak
Sebzeli Pirinç Pilavı
Hdabla | © 2025 |