Labneli Köz Biber Mezesi

Labneli Köz Biber Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet büyük kapya biber
  • 3 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz (ben iri bıraktım dilerseniz çok ince kıyabilir ya da blenderdan geçirebilirsiniz.
  • 2 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 1 yemek kaşığı labne
  • 1 silme çay kaşığı tuz

Üzerine;

  • Zeytinyağı
  • 1 diş sarımsak (isteğe bağlı, ben eklemedim)

Labneli Köz Biber Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce biberler közleyip kabuklarını temizliyoruz.
  2. Yoğurt, labne, tuz, maydanoz ve rende sarımsağı bir kaba ekliyoruz.
  3. Üzerine doğradığımız kapya biberleri ekleyip karıştırıyoruz.
  4. Servis tabağına alıp, üzerine zeytinyağı gezdirip, servis ediyoruz.

Labneli Köz Biber Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Adana Usulü İçli Köfte
Muzlu Pudingli Kuru Üzümlü Fındıklı Üçgen Porsiyonluk Güllaç
Közlenmiş Patlıcanlı Tavuk Salatası
Ağızda Eriyen Üzümlü Çikolatalı Cookie
Nohutlu Yaz Salatası
Orman Meyveli Triliçe
Hdabla | © 2025 |