Pastırmalı Humus

Pastırmalı Humus Tanımı İçin Malzemeler

  • 2,5 su bardağı haşlanmış nohut
  • 1 limon suyu
  • 5-6 yemek kaşığı tahin
  • Tuz
  • 2 diş sarımsak

Üzeri için:

  • Maydonoz
  • Zeytinyağı
  • Pastırma

Pastırmalı Humus Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Nohut, limon suyu, sarımsak, tahin ve tuzu blenderdan çekin.
  2. Tabağa koyup üzerine zeytinyağı gezdirip maydanoz serpiştirin.
  3. En son tavadan geçirdiğiniz pastırmaları üzerine yerleştirin. Afiyet olsun.

Pastırmalı Humus Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pişi Tarifi
Pişmaniye Kurabiye
Pankek
40 Gün Turşusu
Avakado Yediren Yumurta
Kedidili Tatlısı
Hdabla | © 2025 |