Kolay Kurabiye

Kolay Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram margarin
  • 1 su bardağı şeker pudrası
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 adet yumurta
  • Ele yapışmayan kıvam alana kadar un ekleyelim

Kolay Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel oda sıcaklığında olan yumuşak margarini ve şeker pudrasının yoğuruyoruz.
  2. Onda sonra içine sıvı yağ ve yumurtayı karıştıralım.
  3. Daha sonra denetim ederek un ekleyelim, ele yapışmayan yumuşak kıvam alana kadar yoğuralım.
  4. 20 eşit kesime bölüp şekillendirerek 180 derece fırında denetim ederek pişirelim.

Kolay Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Balaban Köfte
Kuymak- Kahvaltının Baştacı (Videolu)
Damla Çikolatalı Kurabiye
Brownie Cheesecake (Mandalinalı)
Benekli Rulo Pasta
Van Pastası
Hdabla | © 2025 |