Akdeniz Mezesi

Akdeniz Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gr peynir
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 tutam dereotu
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı pulbiber
  • Zeytinyağı

Akdeniz Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Peynirimizi çatalla eziyoruz.
  2. Maydanoz ve dereotunu ince kıyıyoruz. Derin bir kasede tüm malzemeyi birleştirip, yuvarlıyoruz.
  3. Servis tabağına alıyoruz. Üzerine zeytinyağı gezdiriyoruz. Dilediğimiz formda süslüyoruz. Afiyet olsun🤗👌

Akdeniz Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patlıcanlı Çıtır Börek
Levrek Marin
Ağızda Dağılan Hindistan Cevizli Tuzlu Kurabiye
Yulaflı Taşımalık Tost
Karamelli Kurabiye
Borcam Böreği
Hdabla | © 2025 |