Probiyotikli Deposu Kefirli Muzlu Pankek

Probiyotikli Deposu Kefirli Muzlu Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 fincan kefir
  • Yarım muz
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağ
  • 3 yemek kaşığı organik tam buğday unu
  • Çay kaşığı ucuna karbonat
  • İsteğe bağlı ceviz rendesi ve tarçın

Probiyotikli Deposu Kefirli Muzlu Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muzu eziyoruz akabinde yumurtayı kırıp karıştırıyoruz.
  2. 1 fincan kefiri zeytinyağını tam buğday unu karbonatı ekliyoruz.
  3. Kıvama geldiğinde tavamıza az zeytinyağ ekleyerek pişiriyorız.

Probiyotikli Deposu Kefirli Muzlu Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kupta Kaşık Pastası
+6 Ay Öğle Arası
İrmik Helvası
Prenses Tatlısı
Altın Renkli Kabak Mücverler
Islak Kek
Hdabla | © 2025 |