Probiyotikli Deposu Kefirli Muzlu Pankek
Probiyotikli Deposu Kefirli Muzlu Pankek Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yumurta
- 1 fincan kefir
- Yarım muz
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağ
- 3 yemek kaşığı organik tam buğday unu
- Çay kaşığı ucuna karbonat
- İsteğe bağlı ceviz rendesi ve tarçın
Probiyotikli Deposu Kefirli Muzlu Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Muzu eziyoruz akabinde yumurtayı kırıp karıştırıyoruz.
- 1 fincan kefiri zeytinyağını tam buğday unu karbonatı ekliyoruz.
- Kıvama geldiğinde tavamıza az zeytinyağ ekleyerek pişiriyorız.
Probiyotikli Deposu Kefirli Muzlu Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











