Pancar Mezesi

Pancar Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet şeker pancarı
  • Su
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 3 diş sarımsak
  • Tuz

Pancar Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Şeker pancarımızı soyup yıkayıp derin bir tencerede bütün olarak haşlıyoruz.
  2. Ardından rendeliyoruz.
  3. Tuz sarımsak yoğurttan oluşan sosla birleştirip servis ediyoruz. Afiyetler olsun🤗.

Pancar Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bebe Bisküvili Kaşık Tatlısı
Tavada Islak Kek
Öksürük İçin Ceviz Zarı Çayı Tarifi | Ceviz Perdesi Kürü Faydaları
Kıyır Kıyır Susamlı Kurabiye
Zeytinyağlı Taze Fasulye (Salçasız, Susuz – Demlendirme Usulü)
Fırında Kıymalı Patates
Hdabla | © 2025 |