Pudingli Truffle

Pudingli Truffle Tanımı İçin Malzemeler

  • Ev üretimi kek yahut hazır kek
  • 1 paket puding
  • 2 su bardağı süt
  • İsteğe nazaran ceviz yahut fındık

Kaplamak için kullanabileceğiniz gereçler;

  • Eritilmiş çikolata
  • Antep fıstığı
  • Hindistan cevizi
  • Kakao

Pudingli Truffle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle kekleri bir kaseye alıp elinizle yada bir mutfak robotu yardımıyla ufaltın. Pudingi normalinden biraz daha koyu kıvamda olacak formda pişirin. Pudingi ufaladığımız kekin üzerine döküyoruz. Üzerine dilerseniz çekilmiş ceviz yahut fındık ek edip yuvarlayabileceğiniz bir kıvama gelene dek yoğurun. Dilediğiniz boyuta nazaran minik top olacak biçimde elinizle yuvarlayın. Yuvarladığınız topları dilediğiniz materyaller ile kaplayın. Ve trufflemiz hazır, afiyet olsun ☺️✨.

Pudingli Truffle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

2 Kişilik Tavada Domatesli Kaşarlı Yumurta
Tavada Kolay Lazanya (Ocakta)
Kakaolu Portakallı Kurabiye
Pratik Pişmeyen Cheesecake
Siyez Unundan Ekşi Maya
3-2-1 Poğaça
Hdabla | © 2025 |