Tavuk Tadında Fırın Patates Ve Karnabahar

Tavuk Tadında Fırın Patates Ve Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet orta uzunluk patates
  • 7-8 adet karnabahar
  • 3 yemek kaşığı salça
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 2 diş sarımsak

Tavuk Tadında Fırın Patates Ve Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak patateslerimizi kesip karnaharlarımızla birlilte bir kabın içerisine alalım.
  2. Daha sonra dilediğimiz baharatları ekleyelim. Ben eklediğim baharatları sizinle paylaştım.
  3. Daha sonra yağı salçayı ve yoğurdu bir kâsede çırpalım. Ve sarımsaklarımızı ekleyelim.
  4. Ardından hazırladığımız sosu patates ve karnabaharlarımızla birlikte buluşturalım.
  5. 180 derece fırında yaklaşık 25-30 dk pişirmeye bırakalım.

Ve enfes tavuk tadında fırında patates ve karnabaharımız hazır. Bilhassa karnabahar sevmeyen bireylerin dikkatini çekecek ve akıllardan silinmeyecek bir lezzet.

Tavuk Tadında Fırın Patates Ve Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Muhteşem Somon
Yumuşacık “pankek”
Kestaneli Pilav
Sulu Köfte
Ispanaklı Burgu Börek Tarifi (Videolu)
Elmalı Tart (Kıyır Kıyır)
Hdabla | © 2025 |