Soğuk Çorba

Soğuk Çorba Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kabak
  • 3 su bardağı haşlanmış nohut
  • 1 su bardağı yeşil mercimek
  • 1 diş sarımsak
  • Tuz
  • 1 kase yoğurt

Soğuk Çorba Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle kabağı soyup rendeleyip sotelemeye bırakıyoruz.
  2. Daha evvel haşladığım nohutlarımı bir kaseye boşalttım ,bir su bardağı yeşil mercimeği haşladım soğutup nohutlara ekledim.
  3. Sotelediğim kabakları soğutup karışıma kattım.
  4. Bir diş sarımsak ezip yeteri kadar tuz koydum ,yoğurdu kendi zevkinize nazaran ayarlayıp içine buz kalıpları atıp afiyetle tüketiniz.

Soğuk Çorba Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kfc Çıtır Tavuk
Tahinli Kek (Az Malzemeli)
Tava Katmer
Köfteli Ve Arpacık Soğanlı Nohut Yemeği
Kırmızı Mercimekli Ispanaklı Omlet
Gaziantep’in Meşhur Yemeklerinden Şiveydiz
Hdabla | © 2025 |