Fırında Fonksiyonel Omlet

Fırında İşlevsel Omlet Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet pancar sapı
  • 2 adet pancar yaprağı
  • 6-7 adet kereviz yaprağı
  • 3 yumurta
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
  • Bir çimdik deniz tuzu
  • Rendelenmiş keçi peyniri

Fırında İşlevsel Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pancar sap ve yaprakları ile kereviz yapraklarını yıkadıktan sonra küçük küçük doğruyoruz.
  2. 3 yumurtayı tuz ile çırptıktan sonra zeytinyağı ve karbonatı ekliyoruz. Biraz daha çırpıp, zerzevatları koyuyoruz.
  3. Önceden ısıttığımız fırında 150 derecede pişiriyoruz.

Fırında İşlevsel Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Jersey Süt İle Kaymak Ve Yoğurt Yapımı
Fırında Köfteli Patates
Tırtıl Kurabiye
Mozaik Kurabiye
Ezogelin Çorbası
Kedi Dili Tramisu
Hdabla | © 2025 |