Fırında Fonksiyonel Omlet
Fırında İşlevsel Omlet Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet pancar sapı
- 2 adet pancar yaprağı
- 6-7 adet kereviz yaprağı
- 3 yumurta
- 1 çay kaşığı karbonat
- 2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
- Bir çimdik deniz tuzu
- Rendelenmiş keçi peyniri
Fırında İşlevsel Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?
- Pancar sap ve yaprakları ile kereviz yapraklarını yıkadıktan sonra küçük küçük doğruyoruz.
- 3 yumurtayı tuz ile çırptıktan sonra zeytinyağı ve karbonatı ekliyoruz. Biraz daha çırpıp, zerzevatları koyuyoruz.
- Önceden ısıttığımız fırında 150 derecede pişiriyoruz.
Fırında İşlevsel Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






