Unsuz Ekmek

Unsuz Ekmek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı tahin
  • 3 adet yumurta
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay bardağı parçalanmış ceviz

Üzeri için;

  • 1 avuç kadar yulaf

Unsuz Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtayı 3-4 dk karıştırma kabında çırparız.
  2. Ardından öbür materyalleri ekleyip çırpma sürecine devam ederiz.
  3. Baton kek kalıbına yağlı kağıt sereriz ve karışımı içerisine dökeriz.
  4. Önceden ısıtılmış fırında 30 dakika kadar pişiririz, afiyet olsun.

Unsuz Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şekersiz Granolalı Kek
Kremalı Pankek Tarifim
Frozen Strawberry Soda
Meyveli Çikolatalı Piyano Kek
Tavada Çupra
Annem Usulü Sarma
Hdabla | © 2025 |