Mandalinalı Pişmeyen Cheesecake

Mandalinalı Pişmeyen Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler

Alt tabanı için:

  • 1,5 paket petibör bisküvi
  • 100 gram tereyağ

Muhallebisi için:

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 5 yemek kaşığı irmik
  • 1 paket vanilya

Mandalina sosu için:

  • 1 buçuk su bardağı mandalina suyu
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı su
  • Yarım su bardağından biraz fazla şeker

Mandalinalı Pişmeyen Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle alt tabanı için petibör bisküvileri yeterlice ezip un haline getirelim.
  2. Eritilmiş tereyağına ezilmiş bisküvileri ekleyelim.
  3. Karıştırıp elimizle yoğuralım ve 28 cm lik kalıbımıza dökelim ve düzgünce sıkıştıralım.
  4. Sonra muhallebisi için karıştırma kabına nişasta şeker irmik ve sütü alarak ocağın altını açalım ve kaynayana kadar karıştıralım kaynadıktan 5 dakika sonra ocağın altını kapatalım ve vanilyayıda ekledikten sonra kalıbımıza dökelim.
  5. Mandalina sosu için mandalinaları rondodan geçirelim ve bir tencereye alalım üzerine nişasta şeker ve suyu alıp ocağın altını açalım.
  6. Kaynayana kadar karıştıralım kaynadıktan sonra altını kapatıp soğumaya bırakalım.
  7. Son olarak soğuduktan sonra kalıba dökelim ve yaklaşık 1 saat buzdolabında mümkünse 1 gece buzdolabında bekletelim ve servise hazır.Afiyet olsun.

Mandalinalı Pişmeyen Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cevizli İrmik Tatlısı
Ispanaklı Pasta
Çiğ Köfte Tadında Mercimekli Köfte
Mandalinalı Miss Lokumlar
Pizza
Çikolatalı Cheesecake
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet