Fırında Adana Tadında Kebap (Evde Lavaşla)
Fırında Adana Tadında Kebap (Evde Lavaşla) Tanımı İçin Malzemeler
- 700 gram dana kıyma
- 6 adet yeşil biber
- 6 adet kırmızı biber
- 2 büyük uzunluk kuru soğan
- 3 diş sarımsak
- Tuz
- Karabiber
- Kekik
- Pul biber
- Kırmızı toz biber
Fırında Adana Tadında Kebap (Evde Lavaşla) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Soğan, sarımsak ve biberleri robottan geçirin.
- Karışımın suyunu süz ve kıymaya ekleyin.
- Baharatları da katıp uygunca yoğurun.
- Yağlı kağıt serdiğin borcama harcı yayıp bastırın.
- Kare ya da dikdörtgen formda dilimleyin.
- 180°c fırında 25-30 dk pişir.
- Hamurdan sac üzerinde lavaş pişirin.
- Airfryer’da köz biber hazırlayın.
- Lavaşa kebabı sar, köz biberle servis et!.
Fırında Adana Tadında Kebap (Evde Lavaşla) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
















