Çikolata Parçacıklı Cookkie

Çikolata Parçacıklı Cookkie Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram tereyağ (eritilmiş)
  • Yarım su bardağı toz şeker
  • 1 yumurta
  • Bir çimdik tuz
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2 su bardağından 1 parmak eksik un (yumuşak ve yağlı bir hamur oluyor aman dikkat unu fazla eklemeyin kurabiyeler taş üzere olur)
  • 1 su bardağı beyaz damla çikolata
  • 1 su bardağı bitter kırıntı çikolata

Üzeri için;

  • 1 paket kare çikolata
  • Antep fıstığı

Çikolata Parçacıklı Cookkie Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Eritilmiş tereyağına şeker eklenip çırpılır.
  2. Soğuyunca kalan gereçler sırasıyla eklenir ve son olarak çikolatalar da eklenip karıştırılarak yuvarlak haller verip yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirilir.
  3. Üzerine 1 paket sütlü çikolata minik küpler halinde doğranıp eklenir ve biraz da fıstıkla süslenir.
  4. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 11-12 dakika pişirilir. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun 🤎.

Çikolata Parçacıklı Cookkie Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bitter Fındık Kremalı Çatlak Kurabiye
Tavada Glutensiz Mısır Ekmeği
Coco Star Pasta
Etli Yoğurt Çorbası (Bebekler İçin)
Tavuk Döner (Dondurucu Tarifleri)
Triliçe
Hdabla | © 2025 |