Portakallı Limonata
Portakallı Limonata Tanımı İçin Malzemeler
- 12 adet portakal
- 1 su bardağı toz şeker
- 3- 4 kol yaş nane (isteye bağlı)
- 1.5 su bardağı su (isteye bağlı ben kıvamını seyrekleştirmek için kullandım)
Portakallı Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?
- Portakalların kabuklarını soyun ve dilimleyin üzerine 1 su bardağı toz şekeri ve naneleri koyarak blenderdan geçirin.
- Su katacaksınız katın karıştırın.
- Posalarını ayırmak için süzgeç kullanın.
- Posayı çöpe atmak yerine keklerinize yahut kurabiyenize kullanabilirsiniz.
- Uygun bir kaba koyup dolapta 1 hafta kadar saklayabilirsiniz.
Portakallı Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












