Fırında Sebzeli Kebap (Kolay Ve Şahane)

Fırında Sebzeli Kebap (Kolay Ve Şahane) Tanımı İçin Malzemeler

  • 700 gram küçük doğranmış kuşbaşı dana eti
  • 2 orta uzunluk patates
  • 2 adet patlıcan
  • 3 adet yeşil biber
  • 3 adet domates
  • 1 adet kuru soğan

Sos için;

  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 2 çay kaşığı pulbiber
  • 1 buçuk su bardağı su

Fırında Sebzeli Kebap (Kolay Ve Şahane) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesleri yıkayıp kabuklarını soyup irice doğrayın, patlıcanları yıkayıp kabuklarını çizgi halinde soyup irice doğrayın.
  2. Domatesleri yıkayıp kabuklarını soyup irice doğrayın.
  3. Kuru soğanın kabuklarını soyup irice doğrayın yeşil biberlerin çöplerini ayıklayıp yıkayıp irice doğrayın.
  4. Sos için olan bütün gereçleri bir kapta karıştırın çırpın.
  5. Fırın tepsisine bütün gereçleri koyun sosu da gereçlerin üzerine gezdirin hepsini birlikte yeterlice karıştırın.
  6. Tepsideki materyallerin üzerine ıslatıp suyunu sıktığınız yağlı kağıt kapatın ve 220 derece fırında etler yumuşayıncaya kadar pişirin.Afiyet olsun.

Fırında Sebzeli Kebap (Kolay Ve Şahane) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Portakallı İçi Dolgulu Muffin
Kuşbaşılı Pide İç Harcı
Üç Kaşık Tatlısı
Unsuz Mercimek Ekmeği İle Doya Doya Zayıflayın
Soslu Kanat
Kabak Çığırtma
Hdabla | © 2025 |