Waffle

Waffle Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 3 su bardağı elenmiş un

Üst gereçler:

  • Muz
  • Çilek
  • Kivi
  • Toz fındık
  • Toz fıstık
  • Bonibon
  • Çikolata sosu
  • Karamel sosu….( isteğinize nazaran )

Waffle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle 3 yumurtayı çırpın.
  2. Üzerine 1 su bardağı şeker ve vanilyayı ekleyip çırpmaya devam edin.
  3. Ardından sıvı yağı, kabartma tozunu ve 3 klasik su bardağı elenmiş unu ekleyip çırpın.
  4. Waffle makinenizi yahut tost makinenizi azıcık yağlayın.
  5. Bir kepçe yardımıyla harcı makineye dökün ve pişmesini bekleyin.
  6. İster tek kat isterse çift kat olacak formda istediğiniz üzere hazırlayın.
  7. Ben fotoğraflarda olduğu üzere hem tek hem de çift kat hazırladım.Yapanlara şimdiden afiyet olsun 🌹❤️.

Waffle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yağlama
Lokma
Peynirli Çıtır Börek
Kuymak Mıhlama
Cream Puff
Köz Dometesli Biberli Enfes Salata Tarifi
Hdabla | © 2025 |