Limonata

Limonata Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet limon
  • Yarım su bardağı şeker+ 5 yemek kaşığı

Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk limonların kabuklarını ince biçimde soyalım.
  2. Soyduğumuz kabuklara 5 yemek kaşığı şeker ilave edelim.
  3. İyice kabuklarla şekeri ovalım.
  4. Limonlarda kalan beyaz kabuğu da soyup dilimleyelim.
  5. Hepsini robottan geçirelim.
  6. Geçirdikten sonra süzgeçten süzelim.
  7. Dondurucuya istediğiniz halde koyabilirsiniz.
  8. Bir bardağa 1 küp limonata özü kâfi gelecektir. Afiyet olsun🫰.

Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Waffle Glütensiz
Orman Meyveli Trileçe (Kremasız)
Coco Star Pasta
Balkabaklı Kek
Glütensiz Dere Otlu Poğaça
Terbiyeli Tavuk Sulu Un Çorbası
Hdabla | © 2025 |