Pratik Pişmeyen Cheesecake
Pratik Pişmeyen Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler
Alt tabanı için;
- 1.5 paket burçak bisküvi
- 1 yemek kaşığı (dolu dolu) tereyağı
Muhallebisi için;
- 3.5 su bardağı süt
- 4 yemek kaşığı irmik
- 1.5 tatlı kaşığı nişasta
- 5 yemek kaşığı hindistan cevizi
- 6 yemek kaşığı toz şeker
- 1 paket vanilya
Üstü için;
- 1.5 yemek kaşığı kakao
- 1 paket vanilya
- 1.5 tatlı kaşığı nişasta
- 3 yemek kaşığı toz şeker
- 1.5 su bardağı süt
Pratik Pişmeyen Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle alt tabanı yapılır bisküviler rondodan çekilip un kıvamına getirilip eritilmiş tereyağı ile karıştırılıp tepsiye bastırılarak konulur daha sonra buzdolabına, konulur.
- Muhallebisi için vanilya hariç bütün kuru materyaller karıştırılıp üzerine süt eklenip pişirilir.
- Ocaktan alınca vanilya eklenip karıştılıp tepsideki bisküvinin üzerine dökülür.
- Çikolata sos için vanilya hariç bütün gereçler karıştırılıp pişirilip ocaktan alınca, vanilya eklenip karıştırılıp muhallebinin üzerine dökülür.
- Soğuyunca üzeri süslenip bir gece bekletirseniz daha güzel olur deneyeceklere afiyet olsun.
Pratik Pişmeyen Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









