Hurma Kup

Hurma Kup Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet cennet hurması
  • 2 yemek kaşığı tahin
  • 1 çay kaşığı tarçın

Süslemek için;

  • Ceviz

Hurma Kup Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel cennet hurmalarımızı güzelce temizliyor çekirdeklerini çıkarıyoruz.
  2. Daha sonra ister blender edebilirsiniz.
  3. İsterseniz çatalla ezebilirsiniz.
  4. İçerisine bir çay kaşığı tarçın ekliyoruz .
  5. Kuplarımıza paylaştırıyoruz.
  6. Üzerlerine birer yemek kaşığı tahin ekleyip ceviz serpiştiriyoruz .

Çok lezzetli ve çok hafif bir tatlı oluyor üstelik de şekersiz afiyet olsun.

Hurma Kup Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İçli Köfte
Sebzeli Tavuk Çorbası
Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Pişi Tarifi (Videolu)
Kıl Biber Turşusu
Çıtır Börek (VİDEOLU)
Misafir Sofralarının Vazgeçilmezi Fellah Köfte
Hdabla | © 2024 |