Keten Tohumlu Glutensiz Lavaş / Krep

Keten Tohumlu Glutensiz Lavaş / Krep Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı keten tohumu
  • Yaklaşık 1 çay bardağı su
  • Çok az tuz

Keten Tohumlu Glutensiz Lavaş / Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Keten tohumunu blenderdan geçirelim.
  2. Suyumuzu kaynatalım ve tüm materyalleri bir küçük sos tenceresinde daima karıştırıp hamur toparlana kadar kısık ateşte karıştıralım.
  3. Mutfek tezgahının üzerine yağlı kağıdı serip üzerine hamuru koyalım.
  4. Daha sonra üzerine de yağlı kağıt serip oklava ile açalım ve bir kalıp yardımıyla kesip tavada gerili önlü pişirelim. İşte bu kadar afiyet olsun :).

Not: sağlıklı ve hakikat beslenmeye dair bilgi, değerli tüyolar,motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şeyi instagramdan “diyetisyendenyasamadairhersey” paylaşıyorum:).

Keten Tohumlu Glutensiz Lavaş / Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Iced Cinnamon Dolce Latte
Dereotlu Poğaça
Gizli Karnabahar Soslu Makarna
Yeşil Soğanlı Kahvaltılık Menemen
Dede Çorbası (Yöresel Ve Harika)
Tam Kıvamında Gelin Pastası
Hdabla | © 2024 |