Lokanta Usulü Acılı Ezme ️

Lokanta Adabı Acılı Ezme ️ Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 tane acı kırmızı biber
  • 5 tane acı yeşil biber
  • 3 tane domates
  • 2 tane çarliston biber
  • Yarım limon
  • Yarım yemek kaşığı acı biber salçası mı
  • Yarım kavanoz közlenmiş kapya biber
  • 1!er tutam isot sumak tuz
  • 1 yemek kaşığı nar ekşisi

Lokanta Adabı Acılı Ezme ️ Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce domatesleri çok ince olacak formda doğrayın ve süzülmesi için süzgece koyun.
  2. Biberleri ve közlenmiş kapya biberi çok ince formda doğrayın.
  3. Domates suyunu uygunca süzdükten sonra tüm materyalleri birleştirip karıştın. Afiyet olsun.

Lokanta Yolu Acılı Ezme ️ Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hindistan Cevizli Kurabiye
Islak Hamburger
Fit Puding ( Cennet Hurması İle )
Sütlü Un Helvası
Havuçlu Kabak Mücver
Ek Gıda Dönemi Bulgur Pilavı
Hdabla | © 2025 |