Dışı Çıtır İçi Yumuşakcık Bütün Tavuk

Dışı Çıtır İçi Yumuşakcık Bütün Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 bütün piliç
  • Haşlamak için su
  • Tuz

Üzerinin sosu için;

  • 1 tatlı kaşığı pulbiber
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı fesleğen
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • Yarım çay bardağı zeytin yağı
  • Yarım limon
  • Tuz (dilediğiniz baharatları damak zevkine nazaran değiştirebilirsiniz)

Dışı Çıtır İçi Yumuşakcık Bütün Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün tavuğu güzelce temizleyip tencereye su tuz ek edip maks 20 dk eşit kaynatın.
  2. Bir yandan fırın kabının içine tüm materyalleri karıştırın haşlanmış bütün tavuğu süzüp, sosu güzelce bulayın.
  3. Airfryer de gerili önlü kızarıncaya kadar pişirin airfryer yoksa fırında da pişirebilirsiniz. Afiyet olsun 😊

Dışı Çıtır İçi Yumuşakcık Bütün Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Supangle
Nussecken Fındık Köşeleri
Kuru Patlıcan Dolması
Kışlık Biberli Domates Sos Tarifi
Turşulu Köz Biberli Tarator
Havuç Çorbası (6+ay)
Hdabla | © 2025 |