Yulaflı Glutensiz Lavaş / Krep

Yulaflı Glutensiz Lavaş / Krep Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 yemek kaşığı glutensiz yulaf
  • Yaklaşık 1 çay bardağı su
  • Çok az tuz

Yulaflı Glutensiz Lavaş / Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçleri blenderdan geçirelim.
  2. 15 dakika bu formda bekletelim.
  3. Kepçe yardımıyla tavada gerili önlü pişirelim. İşte bu kadar afiyet olsun :).

Not: sağlıklı ve yanlışsız beslenmeye dair bilgi, kıymetli tüyolar,motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şeyi instagramdan “diyetisyendenyasamadairhersey” paylaşıyorum:).

Yulaflı Glutensiz Lavaş / Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Doyurucu Kahvaltılık
Pirinçli Kabak Yemeği
Sulu Köfte
Kavurmalı Patila (Gözleme ,d Börek )
Çıtır Kabak (Kabak Tarator Yatağında)
Ispanaklı Pasta
Hdabla | © 2024 |