Pırasa Yemeği

Pırasa Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo pırasa
  • 1 adet havuç
  • 1.5 Türk fincanı pirinç
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Sıvı yağ

Pırasa Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel pırasalarımızı güzelce yıkayıp doğrayalım .
  2. Suda bekletelim, biraz sonra havuçları soyup doğrayalım.
  3. Yapacağımız tenceremize yağ ve salçayı ekleyip altını açalım ve karıştıralım .
  4. Doğradığımız havuçları ekleyelim.
  5. Biraz piştikten sonra pırasaları süzüp tencereye ekleyelim karıştıralım daha sonra yıkadığımız pirinçi de ekleyip karıştıralım.
  6. Sıcak su ekledikten sonra tuzunu atıp altı kısık pişmeye bırakalım.
  7. Pırasalar ve pirinç piştikten sonra altını kapatıp servis edebilirsiniz ,isterseniz bir kaç damla limonda sıkabilirsiniz afiyet olsun 🤗✨.

Pırasa Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tahinli Kurabiye
Tavuklu Keşkek (Düdüklü Tencerede)
Limonlu Cheesecake
Pancar Turşusu
Ödem Atan Sabah Çayı (Haftada 1,5-2 Kg)
İçli Köfte Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet