Sivas Usulü Gülüt

Sivas Yolu Gülüt Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1.5 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı süt yahut yoğurt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı mısır unu
  • 2 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Sivas Metodu Gülüt Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir çırpma kabına yumurtaları ve şekeri ekleyip mikser ile çırpın.
  2. Daha sonra süt, sıvı yağ, mısır unu, un, kabartma tozu ve vanilya ekleyip güzelce çırpmaya devam edelim.
  3. Yağlanmış tepsiye dökelim.
  4. Daha sonra evvelden ısıtılmış 150 derecelik fırında 30 dk pişirelim.

Sivas Yolu Gülüt Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Arı Sokması (Alman Pastası) Bienenstich
Glutensiz Pırasalı Havuçlu Kek
Şifa Çorbası
İslim Kebabı
İçi Dışı Çikolata Chocolate Cookies
Gavurdağı Salatası
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet