Salatalık Mezesi

Salatalık Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet salatalık
  • 1 su bardağı yoğurt
  • Bir tutam dereotu
  • 1 diş sarımsak
  • Mayonez
  • Tuz

Salatalık Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Salatalıkları yuvarlak incecik olacak formda doğruyoruz.
  2. Doğradığımız salatalıklarımızı tuz ek ederek elimizle yoğuruyoruz.
  3. Salatalıklarımızın çıkan suyunu sürüp yoğurdumuzu, ince doğradığımız dereotumuzu, sarımsağımımızı ve bir yemek kaşığı mayonezimizi ekliyoruz.
  4. Güzelce karıştırıp afiyetle yemeklerimizin yanında yiyebilirsiniz.

Salatalık Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Buğday Patlağından Sağlıklı Gofret
Salçalı Makarna Tarifi
El Açması Muska Böreği
Kolay Gözleme (Peynirli Ve Sade)
Kaplumbağa Kurabiye (Videolu)
Şerit Poğaça
Hdabla | © 2025 |