Kabarmalara Doymayan Poğaça Tarifi

Kabarmalara Doymayan Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket yaş maya
  • 4 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı süt ılık
  • 1 su bardağı su ılık
  • 1 adet yumurta
  • 7 su bardağı un

Kabarmalara Doymayan Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yaş maya ılık su ile ılık sütü ve şekeri koyup karıştırın, 10 dk bekletin mayalanması için.
  2. Daha sonra sıvı yağ, yumurtayı koyup karıştıralım ve daha sonra yavaş yavaş unu ekleyelim.
  3. Kulak göğsü kıvamında yumuşak bir hamur elde edelim ve 10 dk daha mayalanması için bekletelim.
  4. Son etapta ise ister içine peynir ister boş koyabilirsiniz .
  5. Üzerine yumurta sarısı sürüp fırın tepsisine yerleştirin.
  6. 170 ° pişirelim afiyet olsun.

Kabarmalara Doymayan Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Spoonful Tarifi
Tart Kalıbında Şipşak Pasta (Videolu)
Spoonful ( Kaşık Tatlısı, Kolay Tatlı)
Patlaklı Avokadolu Peynirli Alternatif
Antep Fıstıklı Muffin
Porsiyonluk Mini Elmalı Kekler
Hdabla | © 2025 |