Çıtır Patatesli Omlet
Çıtır Patatesli Omlet Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet bütün patates
- 2 adet yumurta
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı zahter
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
- 1 çorba kaşığı tereyağ
Çıtır Patatesli Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?
- Patatesi söylüyoruz ve dilimleme aparatı ile incecik kesiyoruz.
- Tavayı çokça tereyağ ile yağlıyoruz.
- Patatesleri tabana diziyoruz.
- Ve kapağını kapatıp kısık ateşte çıtır çıtır olana kadar pişirmeye bırakıyoruz.
- Üzerine tuz ve baharatları atıp, çırpılmış yumurtaları üzerine döküyoruz. Ve kısık ateşte pişirmeye devam ediyoruz.
- Yumurta istediğiniz kıvama gelince tabağa alıp servis yapabilirsiniz.
Çıtır Patatesli Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











