Çıtır Patatesli Omlet

Çıtır Patatesli Omlet Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet bütün patates
  • 2 adet yumurta
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı zahter
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çorba kaşığı tereyağ

Çıtır Patatesli Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesi söylüyoruz ve dilimleme aparatı ile incecik kesiyoruz.
  2. Tavayı çokça tereyağ ile yağlıyoruz.
  3. Patatesleri tabana diziyoruz.
  4. Ve kapağını kapatıp kısık ateşte çıtır çıtır olana kadar pişirmeye bırakıyoruz.
  5. Üzerine tuz ve baharatları atıp, çırpılmış yumurtaları üzerine döküyoruz. Ve kısık ateşte pişirmeye devam ediyoruz.
  6. Yumurta istediğiniz kıvama gelince tabağa alıp servis yapabilirsiniz.

Çıtır Patatesli Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tam Ölçü Fava (Bakla)
Orman Meyveli Triliçe
Süprizli Patates
Mini Browni Tarifi
Labneli Bisküvi Pastası
Haşlama (Et Ve Patates Haşlaması)
Hdabla | © 2025 |