Kahvaltıların Favorisi, Tereyağlı Mantarlı Omlet
Kahvaltıların Favorisi, Tereyağlı Mantarlı Omlet Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 4-5 adet orta uzunluk mantar
- Tereyağı
- Tuz
- Karabiber
Kahvaltıların Favorisi, Tereyağlı Mantarlı Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?
- Mantarları temizleyip dilimliyoruz.
- Ardından yeteri kadar tereyağını sahanımıza alıp eritiyoruz.
- Eriyen tereyağına mantarları ek edip renkleri dönene kadar kızartıyoruz.
- İki adet yumurtayı bir kasede biraz tuz ile çırpıyoruz.
- Hazırladığımız yumurtaları kızarmakta olan mantarlarımızın üzerine döküyoruz.
- Üzerine biraz karabiber serpip karıştırıyoruz.
- Mantarlı omletimiz hazır. Afiyet olsun.
Kahvaltıların Favorisi, Tereyağlı Mantarlı Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









