Kahvaltıların Favorisi, Tereyağlı Mantarlı Omlet

Kahvaltıların Favorisi, Tereyağlı Mantarlı Omlet Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 4-5 adet orta uzunluk mantar
  • Tereyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Kahvaltıların Favorisi, Tereyağlı Mantarlı Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantarları temizleyip dilimliyoruz.
  2. Ardından yeteri kadar tereyağını sahanımıza alıp eritiyoruz.
  3. Eriyen tereyağına mantarları ek edip renkleri dönene kadar kızartıyoruz.
  4. İki adet yumurtayı bir kasede biraz tuz ile çırpıyoruz.
  5. Hazırladığımız yumurtaları kızarmakta olan mantarlarımızın üzerine döküyoruz.
  6. Üzerine biraz karabiber serpip karıştırıyoruz.
  7. Mantarlı omletimiz hazır. Afiyet olsun.

Kahvaltıların Favorisi, Tereyağlı Mantarlı Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mayasız Pamuk Poğaça
Kabak Mücver
Milföylü Tost
Bbq Soslu Tavuk
Tahinli Cevizli Çörek
Süzme Saray Aşuresi
Hdabla | © 2025 |