Pudingli Kurabiye (Antep Fıstıklı)

Pudingli Kurabiye (Antep Fıstıklı) Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram tereyağ
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı mısır nişastası
  • 1 paket toz puding
  • 1 pk kabartma tozu
  • 2,5 su bardağı un

Üzeri için;

  • Beyaz çikolata
  • Antep fıstığı

Pudingli Kurabiye (Antep Fıstıklı) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Oda sıcaklığındaki tereyağı bir kaba alın.
  2. Sıvıyağ,yumurta ve toz pudingi ekleyin.
  3. Üzerine nişasta ve unu ve kabartma tozunu ekleyin.
  4. Unu kesinlikle denetimli ekleyin, farklılıklar olabilir, yumuşak ele yapışmayan bir hamur olmalı.
  5. Yuvarlak form verip 180 derecede pembeleşene kadar pişirin, sakın kızartmayın, pişme mühletini fırınıza nazaran belirleyin yaklaşık 25 dk .
  6. Soğuyan kurabiyeleri benmari yöntemi eritilmiş beyaz çikolata ve fıstığa batırın.
  7. Süsleme sizin hayal gücünüze kalmış.

Pudingli Kurabiye (Antep Fıstıklı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bebeklere Yumuşak, Lezzetli Pankek
Zeytinli Chia Salata
Kuymak (Mıhlama) Yapılışı
Ispanak Yatağında Balık
Pesto Menü
Kayısılı Muhallebi (6+ Ay)
Hdabla | © 2025 |