Kahvaltılık Pratik Börek

Kahvaltılık Pratik Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yahut 2 yaprak hazır yufka
  • 2 adet yumurta
  • Eritme peyniri yahut kaşar peyniri
  • Bir tutam tuz
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı nane

Kahvaltılık Pratik Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak yufkamızı birazcık kurutuyoruz zati börek yufkası ve baklavalık yufkaysa 1 dakikada kuruyacaktır.
  2. Ardından elimizle ya da bir rondo ile ufalıyoruz.
  3. Daha sonra bir kaba alıyoruz ,üzerine yumurtayı kırıyoruz ,tuzu, naneyi ,karabiberi ,pul biberi ekliyoruz ve güzelce karıştırıyoruz .
  4. Ardından peyniri ekleyip bir iki çeşit daha karıştırıyoruz.
  5. Daha sonra tavamızın altını birazcık yağlıyoruz tavamızın altı ısındıktan sonra harcımızı tavaya döküyoruz ve kaşık yardımıyla yuvarlak bir biçim veriyoruz .
  6. İsterseniz karede hali verebilirsiniz.
  7. Arkalı önlü güzelce kızartıyoruz denetimli bir biçimde daima çevirerek güzelce kızarmasını sağlıyoruz ve tanımımız artık servise hazırdır deneyen herkese afiyet olsun.

Kahvaltılık Pratik Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Kaşarlı Mantar
Dikdörtgen Pandispanyadan Yuvarlak Pasta
Starbucks Kurabiye ( Damla Çikolatalı Kurabiye)
Fıstık Kremalı Spoonful
Herkesin Tarif Sorduğu Dereotlu Poğaça
Çilek Soslu Pasta
Hdabla | © 2025 |