Tereyağlı Karides
Tereyağlı Karides Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram karides
Sos için;
- 4 yemek kaşığı tereyağı
- 2 diş rendelenmiş sarımsak
- 1 buçuk çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- Yarım limon suyu
Tereyağlı Karides Tanımı Nasıl Yapılır?
- Karidesi yıkayıp suyunu süzün.
- Bir tavada tereyağı eritin erimiş tereyağa sos için olan bütün materyalleri ekleyin karıştırın.
- Fırın tepsisine yağlı kağıt serin karidesleri yayın üzerine sosu gezdirin karıştırın.
- Önceden ısıtılmış 190 derece fırında karidesler c biçimini alıp bastığınızda yumuşamış hale gelene kadar fırında pişirin.Afiyet olsun.
Tereyağlı Karides Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






