Tereyağlı Karides

Tereyağlı Karides Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram karides

Sos için;

  • 4 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 diş rendelenmiş sarımsak
  • 1 buçuk çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Yarım limon suyu

Tereyağlı Karides Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karidesi yıkayıp suyunu süzün.
  2. Bir tavada tereyağı eritin erimiş tereyağa sos için olan bütün materyalleri ekleyin karıştırın.
  3. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin karidesleri yayın üzerine sosu gezdirin karıştırın.
  4. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında karidesler c biçimini alıp bastığınızda yumuşamış hale gelene kadar fırında pişirin.Afiyet olsun.

Tereyağlı Karides Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İçli Köfte
Hindistan Cevizli Kurabiye
Muhammara
Ağızda Dağılan Limonlu Kurabiye
Etli Patlıcan Yemeği
Sade Mini Ekmekler (İçi Hamur Olmayan)
Hdabla | © 2025 |