Patatesli Yumurta

Patatesli Yumurta Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet orta uzunluk patates
  • 3 adet yumurta
  • Yarım su bardağı süt
  • Bir tutam taze nane
  • Tüketmenize bağlı sıvı yağ

Patatesli Yumurta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesleri küp küp doğrayın ve tavada kızartın.
  2. Derin bir kasede yumurta ve sütü çırpın.
  3. Kızarmış patateslerin üzerine yumurtayı yavaşça gezdirerek dökün ve yıkanmış nane yapraklarını yerleştirin. Piştikten çok servis edebilirsiniz.

Patatesli Yumurta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytinyağlı Bamya
Amasya Usulü Akıtma (Krep) Tarifi
Nefis Patates Kavurması
Anne Keki
Milföy Mantı
Fırında Üşengeç Pankeki
Hdabla | © 2025 |