Kapya Biberli Çorba

Kapya Biberli Çorba Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 3 adet kapya biber
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 4 su bardağı sıcak su
  • 1 su bardağı süt
  • 1 çay kaşığı kekik

Kapya Biberli Çorba Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kapya biberleri közleyip ,soyup doğradıktan sonra, tencereye tereyağ un ve salçayı kavurup yemeklik doğradığımız soğanı ekleyip biraz daha kavuruyoruz.
  2. Daha sonra doğradığımız kapya biberleri ekleyip üzerine 4 su bardağı kaynar suyu yavaş yavaş ekliyoruz.
  3. Biraz kaynayınca sütü de ek edip kıvam alana kadar pişiriyoruz.
  4. Altını kapatıp son olarak kekik ekleyip servis edebilirsiniz.

Kapya Biberli Çorba Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Krep Sarma
Karpuz Çilek Frozen (Videolu)
Kupta Tiramisu
Pratik Lahmacun
Beyaz Çikolatalı Limonlu Truff
Yılbaşı Soframız
Hdabla | © 2025 |