Karpuz Limonata

Karpuz Limonata Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 büyük dilim karpuz
  • Yarım limon
  • 1 çay kaşığı toz şeker
  • Buz

Karpuz Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karpuz dilimlenir.
  2. Robottan geçirildikten sonra süzgeç aracılığıyla süzülür (ben robot yerine direk süzgeç kullandım).
  3. Toz şekeri ekleyip ve limon suyunu sıktıktan şeker eriyene kadar karıştırılır.
  4. Bir bardağa buzları koyup üzerine içeceği ekleyip afiyetle içebilirsiniz… 🍉🤍.

Karpuz Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lahanazanya
San Sebastian
Mercimek Cipsi
Chia Puding (En Lezzetli Hali)
Muzlu Rulo Pasta
Mercimek Köftesi
Hdabla | © 2025 |